Bruidsfotograaf Limburg | bruidsreportage in Geleen en Sweikhuizen Limburg en Etzenrather Mühle in Selfkant - Gangelt

Groot feest tot diep in de nacht voor Wendy en Roger vorige week vrijdag 16 augustus 2013 in de Etzenrather Mühle vlak over de Duitse grens tussen Jasbeek en Schinveld. Maar voordat het feest begon was er eerst het wettelijk huwelijk in het gemeentehuis te Geleen. Na de huwelijksvoltrekking ging het in een lange stoet naar Café Boyens voor een lichte lunch. Café Boyens ligt tegenover de kerk in Sweikhuizen. Hier vond niet alleen het kerkelijk huwelijk plaats, maar tevens het doopsel van dochtertje Flo, heel bijzonder. Een prachtig kerkje trouwens in al haar eenvoud. En lekker licht ook. Heerlijk om daar foto's te maken. Extra bijzonder was dat de zus van de bruidegom onder begeleiding van een gitarist een aantal mooie songs ten gehore bracht. Prachtig en sereen zoals ze daar stond aan het altaar. Na de kerk reden we tenslotte naar de Etzenrather Mühle waar borrel, diner en feestavond plaats vond. Dit restaurant met Mediterrane keuken ligt vlak bij Wildpark Gangelt. Het weer was schitterend vandaar dat dan ook buiten op het smaakvol versierde terras de tafels voor het diner gedekt waren. Tussendoor maakte ik nog een korte fotoshoot met het bruidspaar. De avond werd afgesloten met een spetterend feest met als pièce de la resistance een geweldige verrassing verzorgd door de vrienden van het bruidspaar. Wendy en Roger het was een geweldige, memorabele dag. Ik wens jullie heel veel geluk in jullie leven.       

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Servi Janssen (Friday, 23 August 2013 14:55)

  Huib ze zijn weer prachtig. En leuke originele exemplaren erbij. Top!!!

 • #2

  Wendy (Monday, 02 September 2013 21:58)

  Deze fotograaf is echt top!

 • #3

  Wendy Bor-van Megen (Monday, 02 March 2015 14:03)

  Heb zojuist de foto's nog eens even terug gekeken, wat zijn ze toch schitterend. Nog steeds heel blij dat we jou destijds als fotograaf hadden.
  Ook een aanrader is de zwangerschapsreportage!