huwelijksfotograaf Maastricht | huwelijksfotografie Chateau Neercanne Maastricht

Nadine en Robbert hebben hun huwelijk over 2 dagen verdeeld. Vrijdag vond in intiem gezelschap het wettelijk huwelijk plaats op Château Neercanne in Maastricht. Na afloop van de ceremonie werd vervolgens getoast op het bruidspaar. Daarna vertrok het gezelschap naar Petite Lanaye in België. Van hier werd met het pontje de oversteek over de Maas gemaakt naar Eijsden. Vervolgens ging het verder te voet naar het vlakbij gelegen Restaurant Vanille alwaar een heerlijke lunch werd geserveerd. In deze blog een kort beeldverslag van deze eerste dag. Hou de blog in de gaten want binnenkort het verslag van dag 2 met een aantal knallende foto's !


Commentaar schrijven

Commentaren: 0

©Huib Vintges Photography Maastricht | Bruidsfotograaf Maastricht Netherlands  | info@huibvintges.com | KvK 52666271 | +316 27008686 

huib vintges on Instagram