Bruidsfotograaf Limburg | DIY huwelijk Maastricht en landgoed Zonneberg Heerlen

Als bruidsfotograaf Limburg trok ik vorige week de hele dag op met Dieuwertje en Tom uit Maastricht. Dieuwertje haalde Tom op bij zijn ouderlijk huis. Vervolgens werd er getrouwd in het stadhuis op de Markt in Maastricht. Daarna lunch in grand café Jour de Fête in Maastricht  en van daaruit door naar de kerk Sint Pieter op de Berg.  Na de kerk receptie, bbq en feest op Landgoed Zonneberg in Heerlen. Aankleding en accessoires DIY (do it yourself)  geheel in stijl door het bruidspaar zelf verzorgd.  Het was een mooie en bijzondere dag met veel emoties, een lach en een traan. 

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  john grijseels (Monday, 25 August 2014 18:08)

  Ziet er goed uit huib

 • #2

  Bart Abeling (Monday, 25 August 2014 20:15)

  Geweldig Huib Job Well Done

 • #3

  Hans Abeling (Monday, 25 August 2014 23:46)

  Prachtig. Huib goed werk geleverd. Chapeau!!