Fotograaf bruiloft Maastricht Limburg | Jenny en Bas trouwen Beeldentuin Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer

Wow, wat een emoties en bijzondere momenten vandaag in Maastricht. We begonnen bij Haas op het Vrijthof voor het voorbereiden van de bruid en de first look. Vervolgens ging het van daar te voet naar de Cellebroederskapel alwaar het wettelijk huwelijk werd voltrokken. Na toost en borrel een korte fotoshoot tussen het koren in Eckelrade en vandaar door met de oude Renault richting Landgoed Heerdeberg in Cadier en Keer voor het avondprogramma. Het landgoed is gelegen tegen de beboste mergelhellingen van de Keerderberg. Een verrassend groene plek omringd door boomgaarden en weilanden, onderaardse grotten, met uitzicht op Maastricht en de Sint Pietersberg. Op dit Landgoed zijn natuur, cultuur en streekproducten samengebracht. Het landgoed is in eigendom van een familie die ernaar streeft om voor deze en volgende generaties er een bijzondere plek van te maken. Zo zetten ze zich er onder meer voor in om de oorspronkelijke agrarische functies in ere te herstellen.  Je vindt er onder meer Bonte Bentheimer biggen die er vrij rondscharrelen, kippen, schapen maar ook  een Afrikaanse Beeldentuin, slagerij en café waar de producten van het land geproefd en gekocht kunnen worden. Kortom een geweldige locatie om deze  mooie en gedenkwaardige dag af te sluiten. 

Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Haas op het Vrijthof Maastricht
Cellebroederskapel Maastricht
Cellebroederskapel Maastricht
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Landgoed Heerdeberg Cadier en Keer
Comments: 3 (Discussion closed)
 • #1

  Jose de goede (Monday, 25 January 2016)

  Prachtige foto's, is het mogelijk dat we er een paar van zouden kunnen krijgen? Groet Jose de Goede

 • #2

  Vincenzo Pellegrino (Thursday, 02 February 2017 16:04)


  Hi, just wanted to say, I enjoyed this blog post. It was inspiring. Keep on posting!

 • #3

  Kelle Kellems (Friday, 03 February 2017 00:01)


  Excellent article. I am experiencing a few of these issues as well..