Fotograaf Maastricht | Loes en Michel trouwen in Chateau Neercanne

Omdat het zo leuk is vierden Loes en Michel nog een keer hun huwelijk. Het werd een prachtige dag met goed gezelschap en veel kinderen. De dag begon met koffie en vlaai bij Watersportvereniging MCC in Maastricht. Van daar ging het met de Zonnetrein Maastricht naar Chateau Neercanne. Daar stond het Disney Frozen Team van party4kidz al paraat om het huwelijk officieel te bekrachtigen en met de kids te dansen. Na dit officiële gedeelte werd er geproost op het bruidspaar en konden de kids aan de gang met schminken, ballonnen vouwen en knutselen terwijl de ouders op het terras lekker konden borrelen. Na de bruidstaart en het avondeten voor de kinderen was er een verrassingsoptreden van Ziesjoem in de grotten van het kasteel. En of dat nog niet genoeg was mochten de kids in de keuken van het Chateau ook nog zelf hun eigen ijs opscheppen. Deze mooie dag werd tenslotte afgesloten met een gezellig diner buiten op het terras onder de bomen. 

Watersportvereniging MCC Maastricht
Watersportvereniging MCC Maastricht
Zonnetrein Maastricht
Zonnetrein Maastricht
Zonnetrein Maastricht

Write a comment

Comments: 0