twenty18

Twenty 18 ! 220 hoogtepunten van een geweldig huwelijkseizoen. Hartelijk dank aan alle bruidsparen die ik afgelopen jaar mocht fotograferen. De bruidsfotografie bracht mij onder andere in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Thorn, zelfs helemaal in Hengelo en Enschede en in België: Antwerpen, Brussel, de Voerstreek en de Ardennen. Ik fotografeerde mijn eerste winterbruiloft met sneeuw en al.

 

2018 was voor mij al met al weer een leuk en bevlogen jaar. Zo werd ik  lievelingsleverancier bij Girls of Honour, de trouwblog met unieke inspiratie voor als je gaat trouwen. In April fotografeerde ik mijn eerste "day in the life" met Kirsten en Remco en hun kids. Day in the life staat voor het vastleggen van de alledaagse momenten in het gezin. Dus geen opgepoetste toestanden maar gewoon het dagelijke leven zoals het is. Erg leuk om te doen en een mooi document voor later. Ik was aanwezig bij The Masters Conference in Amsterdam waar Lanny en Erika Mann van Two Mann Studios uit Canada, zeg maar de top van de Champions League, een wervelende presentatie gaven. In April volgde ik een week lang een workshop journalistieke fotografie in de Belgische Ardennen  bij The Mind the Moment Collective. Ik won ook een Masters Award met een aantal van mijn huwelijksfoto's , altijd leuk. Als huwelijksfotograaf stond ik van de zomer  op de open trouwlocatie dag onder andere op Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht.

 

Naast huwelijken fotografeerde ik dit jaar ook een aantal mooie evenementen onder andere  op Kasteel Pietersheim in Lanaken België, de uitvoering van de Matthäus Passion  en het lustrumfeest van de Junior Chamber International  bij Rebelle in Maastricht. Ook was ik afgelopen zomer een week in Zwitserland voor een leuk project straatfotografie. Ik ontwikkelde dit jaar nog een nieuwe website  shabby walls voor mijn andere fotografieprojecten. Neem daar zeker ook eens een kijkje. Enfin, genoeg geschreven. Veel plezier met de foto's. Zorg voor een goede internetverbinding en geef de slideshow heel even de tijd om te laden. Enjoy !