Bruidsfotograaf Limburg | This is Reportage Story Award | February 2020

Sinds enige tijd ben ik aangesloten bij This is Reportage. Een Engelse community waar fotografen hun documentaire huwelijksfotografie kunnen etaleren. Zes keer per jaar wordt er een contest georganiseerd waar je je beste foto's kunt insturen. Hierbij zijn 2 soorten awards te verdienen: een reportage award voor de beste foto's solo en een story award, voor een serie van 15-20 beelden van een huwelijk. De selectie is extreem zwaar. Slechts ca 5 % wordt gehonoreerd met een award.  Vandaag hoorde ik dat ik met onderstaande serie een story award heb gewonnen. De foto's maakte ik in 2017 tijdens  het huwelijk van Pauline en Matthys op Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Dit is het huwelijk met de ballenbak ! 

est. 2011 Huib Vintges Photography Maastricht Netherlands