Trouwfotograaf Maastricht | Awards | february 2021

De afgelopen periode weer een aantal awards gewonnen. Altijd leuk om te zien dat de foto's waarin ik zelf erg geloof ook door anderen gewaaardeerd worden. Ik doe alleen mee met De Masters en This is Reportage. Deze zijn gericht op journalistieke huwelijksfotografie. En dat is waar ik mij ook op richt. Het leuke aan This is Reportage is dat zij ook awards toekennen aan een serie van foto's, de story awards. Een serie van maximaal 20 foto's die het verhaal van de huwelijksdag vertellen. Inmiddels heb ik hier 2 van gewonnen. Afgelopen week won ik een story award met het huwelijk van Puck en Kris die in augustus 2019 hun huwelijk vierden op Landgoed Altembrouck vlak bij ons over de grens in de Voerstreek in België. 

est. 2011 Huib Vintges Photography Maastricht Netherlands