bruidsfotograaf Maastricht

Ik ben Huib Vintges en ik fotografeer huwelijken. Ik woon samen met mijn vriendin Yvonne en al onze dieren. We wonen vlakbij Maastricht in een heel klein dorpje aan de bosrand en we wandelen dan ook vaak met onze honden door het bos en de velden. Heerlijk, vooral als het regent. Graag speel ik mijn oude vinyl platen af, franse liedjes en bossa nova, en blader ik lekker door mijn oude fotoboeken van de fotografen van vroeger. Daar kun je nog veel van leren. Ik ben hockeyer (linksbuiten) en vader van 2 leuke kids, Vera en Rainier. 

Fotograferen doe ik al mijn hele leven en vanaf 2010 ben ik documentair huwelijksfotograaf. Ik vind het geweldig om zo'n memorabele dag vast te leggen met mijn camera. Om up-to-date te blijven en mezelf steeds verder te ontwikkelen volg ik regelmatig workshops over journalistieke bruidsfotografie bij Nederlandse en internationale fotografen. In de loop der jaren heb ik zelfs al aardig wat awards gewonnen met mijn fotografie. Naast trouwfotografie maak ik ook regelmatig foto's voor de dierenbescherming. Als je het leuk vindt kun je hier nog wat foto's van mijn familieleven bekijken en kun je nog een interview lezen over mijn fotografie in Chapeau Magazine.

Journalistieke bruidsfotografie met een fine-art feel

Ik ben gespecialiseerd in huwelijksfotografie en heb inmiddels ruim 100 huwelijken gefotografeerd in Maastricht, Limburg, Nederland en daarnaast ook in België, Frankrijk en Italië.  In de loop der jaren heb ik veel bruidsparen gesproken en jullie geven bijna allemaal aan moeite te hebben met poseren en je hier vaak erg ongemakkelijk bij te voelen. Maak je geen zorgen, bij mij hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Ik fotografeer jullie huwelijk vanuit een journalistieke invalshoek met natuurlijke, dynamische foto's precies zoals je bent. Ongemakkelijk poseren is dus nergens voor nodig. Ik hecht er veel waarde aan jullie voor het huwelijk goed te leren kennen en ook wat meer te horen over jullie familie en vrienden. Ik maak dan ook graag een persoonlijke afspraak en investeer graag de nodige tijd zodat ik voor jullie een echt waardevol document voor later kan maken. Met veel aandacht voor de onderlinge verbinding tussen jullie en jullie gasten. Relaties, vriendschappen, verschillende generaties, emoties. Dit is zo ontzettend waardevol voor later. Met mijn huwelijksfotografie ben ik absoluut gedreven om juist die onderlinge verbinding zo goed mogelijk in beeld te brengen. Dat is waar ik alles voor over heb en waar ik voor ga. 

Investering

Een bruidsreportage begint vanaf 1995 euro voor 8 uur. Dit is inclusief BTW, reistijd en reiskosten. Ook krijg je een prachtig handgemaakt fine-art album. Voorafgaand aan jullie huwelijk hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Het liefst persoonlijk maar het kan natuurlijk ook via skype als jullie verder weg wonen. Een paar weken voor jullie huwelijk hebben we sowieso nog een keer contact zodat we alles nog eens goed door kunnen nemen. Uiterlijk 8 weken na je huwelijk, maar vaak al eerder, ontvang je een persoonlijke link naar mijn site waar je de foto's kunt downloaden. Naast bruidsfotografie kun je me bijvoorbeeld ook boeken voor een loveshoot. Die komt op 395 euro. Wellicht vind je het leuk mijn award foto's eens te bekijken en te lezen over de ervaringen van andere bruidsparen

contact

Is je interesse gewekt neem dan snel contact met me op, dan maken we een afspraak. Ik ben benieuwd naar jullie plannen en jullie verhalen. Per jaar fotografeer ik ongeveer 20 huwelijken. Wacht dus niet te lang met bellen of mailen. Ik ben beschikbaar in heel Europa. Dus ook voor een leuke destination wedding in de Provence of Toscane ben ik altijd in !