"It's an illusion that photos are made with the camera...they are made with the eye, heart and head"  |  Henri Cartier-Bresson  |  The Decisive Moment                                                                                                                                                 


Leuk dat je op mijn site bent. Ik ben Huib Vintges en fotografeer huwelijken. Ik woon samen met mijn vriendin Yvonne en onze honden, katten, ezels en schapen in het bos vlakbij Maastricht. Ik hou ervan lekker te wandelen met onze honden en geniet elke dag weer van de mooie natuur om ons heen, zelfs als het regent. Ik rij regelmatig even naar Parijs en Frankrijk op en neer omdat het zo lekker dicht bij is en graag luister ik naar franse liedjes en de oude bossa nova's. Als ik de tijd heb blader ik graag door mijn fotoboeken over bekende en minder bekende fotografen. Naast bruidsfotografie maak ik ook foto's voor de Dierenbescherming. Een paar keer per jaar volg ik workshops van andere internationale trouwfotografen. Leerzaam en leuk. In februari van dit jaar doe ik mee aan een workshop journalistieke fotografie voor bruidsfotografen. Een intensieve week inspiratie en kennis opdoen met een aantal collega fotografen onder leiding van 4 top huwelijksfotografen.

Leuk dat je op mijn site bent. Ik ben Huib Vintges en ik woon samen met mijn vriendin Yvonne en onze honden, katten, ezels en schapen in het bos vlakbij Maastricht. Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens hier verder voor meer foto's.  Ik vind het leuk om huwelijken te fotograferen. Regelmatig volg ik workshops van andere internationale trouwfotografen. Leerzaam en leuk. 

Journalistieke huwelijksfotografie

Ik vind het leuk om huwelijken te fotograferen. Het liefst ben ik dan ook jullie hele trouwdag aanwezig. Jullie gasten kunnen dan wennen aan mij als fotograaf en zo kan ik een compleet verhaal van jullie dag maken. Ik fotografeer jullie huwelijk vanuit een journalistieke invalshoek met natuurlijke, dynamische foto's. Lees hier ook eens over de bevindingen van andere bruidsparen over mijn aanpak en werkwijze.  

Investering

Huwelijksfotografie vanaf 8 uur 1995 euro. Dit bedrag is inclusief btw, reistijd en reiskosten (euregio). Je krijgt een usb met een selectie foto's en een album. De foto's zijn in de hoogste resolutie en door mij persoonlijk apart nabewerkt. Is je interesse gewekt ? Neem dan contact met me opWil je alvast wat meer weten over mijn huwelijksfotografie lees dan eens het interview  in Chapeau MagazineVoorbeelden van recente huwelijksreportages vind je in de blog. 

Huwelijken fotograferen vind ik het leukst om te doen en liefst ben ik dan ook jullie hele trouwdag aanwezig. Jullie gasten kunnen dan wennen aan mij als fotograaf en zo kan ik een compleet verhaal van jullie dag maken. En dat kan overal zijn: een chique kasteel in Maastricht, een boerderij in Limburg, een landhuis in België of Frankrijk, aan het strand, in de achtertuin. Het maakt niet uit. Het is voor mij altijd weer speciaal om deelgenoot te mogen zijn van zo'n feestelijke en belangrijke dag met jullie, je familie en vrienden uit alle windstreken bij elkaar. Een dag vol met emoties, blijdschap en soms ook verdriet. Met verbinding tussen jullie en jullie gasten. En die verbinding met mijn fotografie vastleggen, dat is waar het - wat mij betreft - om gaat. Lees hier ook eens over de bevindingen van andere bruidsparen die ik heb gefotografeerd. 

 

Voor 12 uur huwelijksfotografie vraag ik 2395 euro. Dit bedrag is inclusief btw, reistijd en reiskosten (euregio). Je krijgt een usb met gemiddeld 450 foto's en een album. De foto's zijn in de hoogste resolutie en door mij persoonlijk apart nabewerkt. Ik fotografeer jullie huwelijk vanuit een journalistieke invalshoek met natuurlijke, dynamische foto's precies zoals je bent. Ongemakkelijk poseren is dus nergens voor nodig.  Is je interesse gewekt ? Neem dan contact met me op. Dan kan ik je wat meer vertellen over mijn aanpak en werkwijze. En ik hoor natuurlijk graag meer over jullie, jullie dag, jullie ideeën en waar jullie waarde aan hechten. Wil je alvast wat meer over mij weten lees dan eens het interview over mijn huwelijksfotografie in Chapeau Magazine. Voorbeelden van recente  huwelijksreportages vind je bij real weddings