fotograaf Maastricht Limburg | bruidsfotograaf Maastricht | huwelijk Verena en Sam | Viva Lanterne Zuid-Limburg | june 2017

"During our wedding preparations at Viva Lanterne in Wahlwiller Limburg we decided not to do any concessions on the photographer, and our choice for Huib was the best decision we have made. His portfolio is amazing, and after the first meet & greet we knew it was going to be more than OK. Huib is a true professional, and he is very friendly. It was very pleasant to 'hang around' with him on our wedding day, and we got similar reactions from our guests. Mostly invisible, but when you get the pictures you will see that he was very present, and that he captured all the right moments, flavored with a lot of creativity and fun. He also scanned the local surroundings of the location the day before our wedding, making sure our offsite photoshoot was shot at a beautiful spot. All in all we can say that Huib's pictures make you relive your biggest day, and we definitely recommend Huib for everybody's big day."

bruidsfotograaf maastricht | Viola and Parth wedding Kasteel de Hoogenweerth Maastricht june 2017

"Huib was really the best photographer we could have wished for during our wedding ceremony on July 2nd in Maastricht. He really showed sincere interest in us and took the time to get to know us before the big day.  On the 2nd of July, Huib was with us all day, he was close enough to us,  our guests and the celebrations to make unique pictures of those special moments, but I have never felt he was in the way of anything. Huib connects with people and we could feel in every way that he absolutely loves what he does and sees every wedding as something unique and special. When we received the photos after a few weeks, we really felt like we experienced the day again, the pictures are absolutely a documentary of the day. We are very thankful for our wedding day and spending this with our family and friends, but I am even so so grateful to being able to re-live this special day through the very unique pictures of Huib. I would recommend Huib for anybody in a heartbeat, he really will take the effort to know you and see the uniqueness of your day and your guests, resulting in truly gorgeous pictures !"

 

Renée en Pieter, Buitenplaats Vaeshartelt, juli 2016 

"Wij hebben uitstekende ervaringen met Huib als onze bruiloftsfotograaf. Hij is origineel, creatief, relaxed en heeft veel leuke ideeën ingebracht. Hij was aanwezig maar ook weer niet. Op een heel natuurlijke, ontspannen en ongedwongen manier heeft hij deze dag vastgelegd. Het resultaat is een perfecte sfeerimpressie. Er zijn veel mooie emoties vastgelegd. Het is alles behalve een statige en standaard fotoreeks geworden. Van de foto's straalt enorm veel geluk en plezier af. Het vastleggen van emoties is de verdienste van een top fotograaf. En dat is hij echt. De communicatie met Huib verliep daarnaast ook zeer soepel. 2 juli was voor Pieter en mij een dag om nooit te vergeten, een dag met een gouden randje. Deze is dankzij Huib perfect vastgelegd."

Ellen en Jeroen, Winselerhof Landgraaf, september 2016

"Wij zijn op 16 en 17 september getrouwd. Het waren twee onvergetelijke dagen, mede dankzij Huib. Hij was op alle belangrijke momenten op de juiste plekken. Dat zagen we op de dagen zelf maar met name op de foto's terug. Deze zijn geweldig! Ook door zijn relaxte houding was het alsof hij een van de gasten was. Dat stelde ons enorm op het gemak. Hierdoor zijn de foto's ook natuurlijker en geen "gemaakte" foto's geworden. Ook de presentatie vooraf en erna is in één woord geweldig! Als persoon en zeker als fotograaf een aanrader voor iedereen die een huwelijksfotograaf zoekt!"

 Liza en Daan, Kasteel de Hoogenweerth oktober 2016

"Aan het begin van het jaar spraken we Huib via Skype. De sfeer van het gesprek was goed en het klikte meteen. In april leerden we hem persoonlijk kennen tijdens een zogenaamde pre-weddingshoot. We gingen gewoon heel fijn een dagje met hem op stap door Zuid-Limburg. Huib stelde ons op ons gemak en daardoor waren de foto's ook erg ontspannen. Maar dan de bruiloft, echt de mooiste dag van ons leven, een prachtige dag waarbij Huib op alle belangrijke momenten aanwezig was. Dankzij hem kunnen we hier visueel nog lang van genieten. Super hoe hij alles van verschillende kanten weet te vangen. Dit bleek vooral ook toen we de trouwfoto's en het prachtige fotoboek ontvingen. Terwijl we de kerk uit dansten stond hij ons van boven bij het orgel te fotograferen en toen we vanuit de kerk naar buiten kwamen en straalden in de zon was hij daar ook al weer! Naast het feit dat Huib een ongelooflijk goede bruidsfotograaf is die van elke foto een kunstwerk weet te maken is hij zo aardig en rielekst dat hij eigenlijk meteen een goede vriend is. Waarvoor wij Huib ook zeker mogen complimenteren is zijn enorme toewijding om het verhaal van de hele dag vast te leggen. Bij ons was hij dan ook van 's ochtends vroeg tot middernacht aanwezig, ongelooflijk! Niets dan lof voor Huib. Als wij in de toekomst een fotograaf nodig hebben, dan is dat zeker Huib !"

  

Effie en Mark, Kasteel de Hoogenweerth, september 2016

"Wij waren heel blij met Huib. Meteen bij het kennismakingsgesprek begreep hij goed wat we wilden en belangrijk vinden. De dag zelf heeft hij super vastgelegd met super mooie foto's. Ons album kregen we als mooi pakketje verpakt, wat hebben we genoten bij het bekijken van de foto's! "

 

Stephanie en Gijs, Pastorij Cadier en Keer, maart 2016

"Afgelopen 4 maart zijn wij getrouwd en heeft Huib onze dag fantastisch vastgelegd! Huib kwam met leuke ideeën voor als het regenachtig zou zijn. Gelukkig was het droog en hebben we buiten hele mooie foto's kunnen maken. Het leuke en mooie aan de foto's van Huib is dat het geen geposeerde foto's zijn. De sfeer van de hele dag is zo mooi terug te zien in de foto's! Door het bekijken van de foto's beleven we de dag steeds opnieuw en dat is echt wat waard! We zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Huib en raden Huib ook iedereen aan".

 

Jolien en Maurits, Kasteel Wijenburg Echteld november 2015

Huib is echt een geweldige fotograaf !  Zowel tijdens de voorbereidingen: goede en snelle communicatie, luistert goed naar je wensen en verwachtingen, als op de dag zelf: oog voor alle details, professioneel en houdt het overzicht. Het eindresultaat is echt een schitterende herinnering aan een perfecte dag.

 

Ester en Peter, Sevenum september 2015

Dat Huib Vintges onze bruiloft zou fotograferen stond al gauw vast. Wij hadden al veelvuldig zijn website bekeken en waren telkens onder de indruk van de mooie reportages. Huib is echt een vakman. De foto's zijn uit zulke onverwachte hoeken genomen, telkens dook hij weer ergens op. Het resultaat: supermooie foto's met oog voor detail, vertederende, echte 'real life' beelden! Huib werkt kei hard gedurende de dag, wat een energie. Tijdens onze bruiloft gaf hij ons een warm gevoel van rust en vertrouwen. Wij (én onze daggasten) hebben het nu nog over die goede fotograaf die van onze bruiloft een tastbare blijvende herinnering heeft gemaakt!

 

Saniva en Jan Paul, Rotterdam September 2015

Huib is een zeer professionele en vriendelijke fotograaf en weet precies wat hij doet. Het was erg prettig samenwerken met Huib en het resultaat is verbluffend! Tijdens ons huwelijk was Huib 'onzichtbaar', wat resulteert in mooie natuurlijke (niet geposeerde) momenten die worden vastgelegd en hij loopt niemand in de weg. Onze familie en vrienden die de foto's hebben gezien van ons huwelijk waren zeer onder de indruk en vaak hebben wij te horen gekregen dat men nog nooit zo'n mooie fotoreportage had gezien! Een echte aanrader is ook om door Huib een professioneel fotoboek te laten maken. Dan heb je echt een boekwerk dat generaties meegaat en kun je iedere keer weer nagenieten van de mooie dag. Ook de after-service is erg goed. De foto's, brieven en ook het fotoboek worden in prachtige enveloppen (pakketten) bezorgd met daarbij een persoonlijk schrijven van Huib, waardoor je nog lang nageniet van een van de mooiste dagen van je leven.

  

Froukje en Erik, Nijmegen Mei 2015 

"Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Prachtige beelden, met veel gevoel voor emotie en oog voor detail geschoten. Uiterst flexibel gedurende de dag en helemaal niet merkbaar aanwezig. Geheel natuurlijk schiet hij prachtige foto's zonder anderen dit door te laten hebben. Vooraf een aantal afspraken gehad, waarvan mooie verslaglegging werd opgestuurd. Huib laat duidelijk merken dat jouw wensen voorop staan en gaat hier uiterst zorgvuldig mee om. Kenmerkend vonden wij het prachtige briefpapier, kaartjes, communicatie en overige correspondentie. Deze waren zo in lijn met zijn aanpak en stijl, dat dit een mooi voorbeeld is van zijn oog voor de kleinste details".

 

Raluca en Philippe, Belgie Augustus 2014

Huib heeft zeer mooie toegankelijke en artistieke foto's van ons huwelijk gemaakt. Hij is erg vriendelijk in de omgang en zeer correct in uitvoering, opvolging en oplevering. Hij heeft naast onze familie, gasten en de locatie onze twee huwelijksdagen volmaakt juist door 'niet aanwezig' te zijn.

 

Renske en Maurice, Amsterdam September 2014

Hele mooie foto's ontvangen in zeer goede kwaliteit. Onze wens was een fotograaf die niet opviel en op de achtergrond bleef, om zo spontane foto's te krijgen. Dit is goed gelukt. Goed gebruik gemaakt van de omgeving (denk aan scherpe voorgrond of juist scherpe achtergrond en spiegeling in objecten). Gratis voorbespreking. Aanrader als je het mooiste moment in je leven goed wil vastleggen.

 

Wieske en Dani, Amsterdam Mei 2013

Geweldige fotograaf, maakt mooie en originele foto's denkt mee en is prettig aanwezig tijdens de bruiloft. Aanrader is de foto's in een Couture boek te laten afdrukken. Zeer tevreden! We raden Huib Vintges als huwelijksfotograaf aan iedereen aan!

 

Susan en Paul, Eindhoven Juni 2014

Huib is een fantastische fotograaf. Wij vonden het super leuk om hem erbij te hebben, toch belangrijk, want hij is letterlijk je hele trouwdag erbij, als een extra gast zeg maar (zonder op de voorgrond te treden overigens). We voelden ons bij hem op ons gemak en we hebben veel met hem gelachen. Hij is positief en super enthousiast met zijn vak bezig. Hij ziet mensen. Hij ziet details. Hij legt dat treffend op een foto vast. Foto's die heel waardevol zijn en nog heel lang meegaan. Wij zijn dankbaar dat hij erbij was en zulke mooie foto's heeft gemaakt van onze bruiloft.

 

Kirsten en Remco, Maastricht Oktober 2014

In 1 woord fantastisch. De foto's zijn prachtig en wat vooral leuk is, is dat hij de mensen weet te fotograferen zoals ze echt zijn. Prachtige herinnering!

 

Nadine en Robbert, Maastricht September 2013

Huib Vintges is een sublieme fotograaf die zich op de achtergrond begeeft en precies de juiste foto's neemt. Chapeau voor zijn vakmanschap en dienstverlening.

 

Kimberley en Dirk, Sittard Juni 2014

Huib de hele dag onzichtbaar aanwezig, zoekend naar wat voor ons later de mooiste herinneringen zouden worden. Een vakman, met liefde voor zijn vak en plezierig in de omgang. En dat spat van zijn foto's af.  Stuk voor stuk kunstwerken!

©Huib Vintges Photography Maastricht | Bruidsfotograaf Maastricht Netherlands  | info@huibvintges.com | KvK 52666271 | +316 27008686 

huib vintges on Instagram